* LUONTEESI ON KAUSI-ILMIÖ *


Viisi vuotta vaan ei suotta (1/1)

Tämä sivusto saatiin auki sunnuntaina 2.4.2017.  Melkein viisi vuotta kestäneen urakan vei päätökseen neljäs koodari, jolle kiitokset. Jos Suomea pidetään nettimaailmassa jonkinlaisena edelläkävijänä, ei se näy koodareiden tarjonnassa. Kiven alla ovat jämttit ja viestintätaitoiset alan ihmiset.

Toinen asia on se että Trijata tarjoaa perinteisestä astrologiasta poikkeavaa tulkintamallia. Vuosisatojen aikana on astrologiaan kiinnittynyt kaikenlaisia opinkappaleita, tuottaen melkoisen metodien ja ajattelutapojen sekamelskan. Koulukuntia on joka lähtöön ja harva on yrittänytkään tieteellistää taivaanmerkkien tulkintaoppia.

Mannisena olen pyrkinyt karsimaan pois kaiken epäolennaisen ja löytämään jonkinlaisen ytimen, jonka avulla pääsisi eroon moniselitteisyydestä, joka astrologiaa on aina vaivannut. Kun tähtikartalla on tuhansia tulkittavia tekijöitä, kaikelle löytyy selitys. Trijatassa luonnetulkinnat syntyvät vain kolmen plus yhden tekijän summana. Nämä ovat hyvin havainnollisia – syntymän kellonaika, kuunkierron vaihe ja vuodenaika. Koska kaikki maanpäälliset elävät altistuvat näille, on myös selvää, että eläintenkin luonnetta voi tarkastella neo-astrologisesti. Kaksoisolentogalleriassa on tästä pikkuevidenssinä Hektor-kissa.

Monille astrologia on ennustamista, joka onkin kiinnostavaa, mutta jonka tulokset harvoin ylittävät uutiskynnyksen. Eräskin edesmennyt kollega ennusteli aina presidentinvaalien alla Kekkosen häviötä, ollen aina väärässä. Trijatassa keskitytään tästä syystä vain luonteiden analysoimiseen ja kakkosvaiheessa ihmisten yhteensopivuuteen.

Skeptikon on syytä varautua kumoamaan se perusväitteemme että ihmisalkiota muovaa vuodenaikojen, kuunkierron ja päivänkierron tahteihin sopeutuva epigeneettinen prosessi – kuten se on tehnyt aikojen alusta. Tähdet eivät vaikuta luonteeseemme, vain Aurinko, Kuu ja maapallon pyörimisliike.

Artikkelissa 1 sivu