* LUONTEESI ON KAUSI-ILMIÖ *


Eka blogi (1/1)

Menin nettiin huhtikuussa 1998 ja aloin heti suunnitella omaa sivustoa. Tänään – 14.6.2016 – se sitten avautui. Täällä on tarkoitus tarjota aivan uudenlaista tapaa katsoa horoskooppeja. Jopa niin uudenlaista, että sitä pitäisi kutsua neoastrologiaksi, koska moni perinteinen näkökulma on siirretty historiaan. Jos olet kovasti kiintynyt perinteisiin, on täällä luvassa muutama iso sätky. Koska katson että ihmisen luonne on kausi-ilmiö ja että ihminen antaa kasvot syntymämaisemalleen, on painopiste vankasti luonnepuolella. Ennustamisella ei ole täällä sijaa eikä arvoa.

Artikkelipuolella perustellaan, miksi käytössä on vain kolme vuodenaikaa ja miksi niiden symbolit ovat kissa, ruusu ja tähti. Tässä riittäköön se, että kaksitoista merkkiä on huimasti liikaa. Ihmisten identiteetit jakaantuvat kolmeen ryhmään – aktiivisiin, neutraaleihin ja passiivisiin.

Toinen perinnettä rikkova näkökulma liittyy eteläiseen pallonpuoliskoon. Koska vuodenajat ovat todellinen, eläviä olentoja muovaava ilmiö, on eteläisellä pallonpuolisolla syntyneitä syytä katsoa sen läpi. Kaksoislennoissa on useita hyviä esimerkkejä tästä. Jos olet malttamaton, katso vaikka tämä Bond-tyttöpari: http://trijata.com/kaksoisolennot/891/

Astrologian kanssa tekemisissä olevat jakaantuvat tosiuskovaisiin, skeptikoihin ja tämän sivuston näkökulmaa ymmärtäviin. Skeptikkotaustaisena toivon että rakkaat ursalaiset ja skepsisläiset lajitoverini pääsevät yli tähdistöfiksaatiosta ja suostuvat tarkastelemaan täällä esitettävää näkökulmaa puhtaalta pöydältä.

 

Artikkelissa 1 sivu